MERSİN / TOROSLAR - Hafsa Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Hafsa Sultan MTAL Müdürlüğü Okul Kıyafeti Memnuniyet Anketi

Değerli Velimiz,

20 Ekim 2023 tarihinde yapılan okul aile birliği genel kurul toplantısında  oybirliği ile  öğrenci okul kıyafetinin değiştirilmesine yönelik  çalışma yapılmasına karar verilmiştir. Bu kapsamda Öğrenci Okul Kıyafeti Belirleme Komisyonu oluşturulmuştur. Komisyon tarafından hazırlanan anket çalışması, okulumuz öğrencilerinin okul kıyafeti uygulamasına yönelik memnuniyetlerini ve önerilerini değerlendirmek üzere hazırlanmıştır.  Soruları eksiksiz ve içtenlikle doldurmanız önemle rica olunur.

Not: Komisyon tarafından belirlenecek olan öğrenci okul kıyafeti 2024-2025 Eğitim Öğretim yılından itibaren kademeli olarak uygulanacaktır. Halen devam eden öğrenciler ise, isterlerse belirlenen kıyafeti giyeceklerdir.Anket 31 Ekim-13 Kasım 2023 tarihleri arasında oylamaya açık kalacaktır.

Ankete Katılmak İçin TIKLAYINIZ.

Yayın: 31.10.2023 - Güncelleme: 31.10.2023 11:32 - Görüntülenme: 470